Thea V.D.Driessche-Maenhout

Van den Driessche – Maenhout Thea

Beroep: gepensioneerde zelfstandige

Gewoon doen, met gezond verstand.

Thea Van den Driessche-Maenhout is een bekend gezicht in Groot-Maldegem. De 68-jarige weduwe van Freddy Van den Driessche en trotse mama van dochter Sofie geniet van haar pensioen, maar blijft actiever dan ooit. Zo kan ze het niet laten om één dag in de week professioneel actief te zijn in het reiskantoor in de Nieuwstraat.

Thea werkt al 40 jaar actief mee in onze partij. Ze zetelde in de Gemeenteraad van 2000-2006 en vertegenwoordigde van 2007 tot 2012 Open vld bij het OCMW.

Als bestuurslid van Markant, de vereniging van ondernemende vrouwen, zit ze in de sociale raad van verenigingen voor Groot-Maldegem.

Met haar campagne wil Thea absoluut aandacht vragen voor senioren. Ze benadrukt het belang van huisvesting en van opvang voor bejaarden en vindt dat een zwembad voor revalidatie een verrijking voor de gemeente kan zijn.
Thea gaat graag op reis en kan culinair echt genieten. Ze weet van aanpakken en houdt van sociaal contact. De slogan ‘Gewoon doen, met gezond verstand’, da’s Thea op-en-top.

Boudewijn Lippensstraat 4A4
9990 Maldegem