Peter Van Hecke

Van Hecke Peter

Beroep: zaakvoerder

“Peter Van Hecke, de motor voor Maldegem”

Peter Van Hecke is al jaren een boegbeeld van Open Vld in Maldegem en zijn ervaring als uitgever van het lifestyle-magazine ‘accent’ maakt hem de geschikte man om onze gemeente weer op de kaart te zetten.

Dat hij een bezige bij is, mag wel blijken. Zo zorgt hij als voorzitter van het buurtinformatienetwerk BIN Maldegem voor onze veiligheid en leent hij een helpende hand bij tal van evenementen. Als man van het volk biedt hij dan weer een luisterend oor aan mensen met problemen en helpt waar hij kan. Peter toont zijn welbekende gedrevenheid ook als organisator van de Maldegemse Motorrit ten voordele van Kom op tegen Kanker. Daarnaast is Peter ook voorzitter van het Wijkcomité Molentje en heeft zo zijn wijk, het Molentje, nieuw leven ingeblazen.

Sinds 2006 zetelt Peter met volle inzet als gemeenteraadslid. Zijn voorkeur gaat naar de thema’s veiligheid, economie, communicatie, kermissen en feestelijkheden.

Dat de boog niet altijd gespannen kan staan, weet Peter maar al te goed. In zijn vrije tijd kom je hem dan ook regelmatig tegen op festiviteiten in onze gemeente.

Noordstraat 105/2
9990 Maldegem