Kiran Van Landschoot

Van Landschoot Kiran

Beroep: thuisverpleegkundige

Sport en vrije tijd voor jongeren en een kwalitatieve zorgeloze oude dag in een bruisend Maldegem.

Kiran Van Landschoot is voorzitter van onze jongerenafdeling en volgt ondanks zijn jonge leeftijd al ruime tijd de Maldegemse politiek.
Beroepshalve is Kiran aan de slag als thuisverpleger. Hij kent dus als geen ander de bekommernissen van de Maldegemse inwoners. Die bekommernissen zijn zijn drijfveer. Hij wil zich inzetten voor de jongere generatie, want zij zijn de toekomst van Maldegem, maar zeker ook voor de oudere generatie, want senioren tellen voor hem nog volop mee in onze maatschappij en moeten hun stem kunnen laten horen. Door zijn job kan hij voor die mensen een spreekbuis zijn.

Kiran is reeds 8 jaar gelukkig getrouwd met Kevin De Wolf die een schrijnwerkerij uitbaat.

Als rasechte Maldegemnaar is hij supporter-nummer-1 van KSK Maldegem. Enkele jaren geleden nam hij er een bestuursfunctie in handen. Sport en vrije tijd voor de jongeren en een kwalitatieve zorgeloze oude dag in een bruisend Maldegem zijn de stokpaardjes van Kiran.

U vindt Kiran op 14 oktober op plaats 4 van de Open vld-lijst, maar nog belangrijker… U vindt hem vooral hard aan het werk om onze gemeente nog beter te maken.

 
Kleine Bloemestraat 11
9990 Maldegem