Cindy De Baets

De Baets Cindy

Beroep: administratief bediende

Kinderopvang is belangrijk.

Cindy De Baets is getrouwd met Maxim Vandemoere, de kleinzoon van Georges Vandemoere. Ze is mama van Jade en Milan.

Cindy werkt als administratief bediende bij een dienstencheque-onderneming. Daar staat ze in voor de loonverwerking, stelt ze contracten op, helpt ze nieuwe starters en onderhoudt de contacten met klanten en werknemers. Ze houdt van reizen, lezen, wandelen in de natuur en komt graag onder de mensen voor een leuke babbel.

De 33-jarige Cindy zet nu ook haar eerste stappen in de politiek. Ze wil zich inzetten voor jonge gezinnen. Gezinnen waar ouders uit huis werken hebben het moeilijk om opvang te vinden als ze niet kunnen terugvallen op grootouders. Vooral tijdens schoolvakanties is het niet vanzelfsprekend om kinderen van de ene activiteit naar de andere te brengen.
Hoe Cindy dat wil aanpakken? “Kinderopvang is belangrijk en het zou goed zijn als er ook in Maldegem-centrum buitenschoolse opvang voorzien kan worden. De capaciteit in De Zandloper in Adegem is helaas te klein, waardoor je veel geluk moet hebben om je kind(eren) er te kunnen inschrijven. Maldegem is nu eenmaal een grote gemeente en ook de mensen uit de deelgemeenten moeten er terecht kunnen voor betaalbare opvang.”

  
Mottedreef 19
9990 Maldegem