Bart Van Hulle

Van Hulle Bart

Beroep: zelfstandige

Mijn kleur is Maldegem

Bart Van Hulle is 53 jaar, geboren en getogen Maldegemnaar, verliefd op Ketty van der Steen en trotse vader van twee tieners Fleur en Derren. Hij is licentiaat in de economische wetenschappen.

Hij is allerminst een onbekende voor de doorsnee Maldegemnaar. Als telg van een familie van boomkwekers die sinds de achttiende eeuw actief zijn op Maldegemse bodem, wordt Van Hulle bewogen door een grote betrokkenheid bij zijn thuisstreek. Hij heeft veel, zo niet alles, over voor zijn gemeente.

Daarnaast liet hij zich de voorbije jaren, vanuit de oppositie, opmerken als een actief én constructief lid van de huidige Maldegemse gemeenteraad. Als lijsttrekker van Open Vld kiest Bart Van Hulle voor nuchtere analyse en oplossingsgerichtheid en vindt hij remedies die werken. Hij kiest resoluut voor het algemeen belang van de Maldegemnaar.

Dat Van Hulle een Maldegemnaar is met een groot hart, liet hij in het verleden ook al zien als bedenker en bezieler van ‘Vergroot de Hoop’, een inzamelingsactie van taxussnoeisel die maar liefst 2,8 miljoen euro opbracht voor de strijd tegen kanker. En de Maldegemse bedrijven zullen zich allicht nog herinneren hoe deze Maldegemse Don Quichot erin slaagde om de belasting op bedrijven te laten terugbetalen voor het aanslagjaar 2014.

Bart Van Hulle wordt uw burgemeester als u daarvoor kiest.

Koning Albertlaan 46 b6
9990 Maldegem