Jongeren van Open Vld gaan vollenbak voor Maldegem!

Open Vld Maldegem licht vandaag een tweede tipje van de sluier op wat betreft zijn kandidatenlijst en geeft daarmee duidelijk de richting aan die de partij uit wil met Maldegem. Op de lijst staan immers 10 (!) jongeren die in oktober met volle overgave opkomen voor hun gemeente.

Lijsttrekker van Open Vld Maldegem, Bart Van Hulle: “De bedoeling is altijd om een beter Maldegem aan de volgende generatie te kunnen doorgeven, maar dat doe je het beste samen mét hen. Daarom hebben wij op onze lijst ruimte gecreëerd voor tien jongeren vol enthousiasme, talent en een klare kijk op hoe zij hun gemeente willen veranderen. Zij hebben een dynamiek die het bestuur van Maldegem broodnodig heeft.”

10 x dynamiek, 10 x visie

De 10 jongeren werden niet “zomaar” gekozen door Open Vld Maldegem. De meesten vonden zelf hun weg naar de politiek en hebben een zeer sterke visie op de toekomst van Maldegem. We stellen hen graag aan u voor.

  • Pieter Cornelis, 19 jaar, student groenmanagement Vives Roeselare
  • Ruben Notteboom, 20 jaar, student Toegepaste Taalkunde UGent
  • Evelien Van De Putte, 24 jaar, heeft kinderopvang Onthaalmama Lientje te Kleit
  • Ellen Gobeyn, 26 jaar, leerkracht lager onderwijs
  • Isaline De Baere, 27 jaar, verpleegkundige in AZ Alma en vrijwillige ambulancier Zone Meetjesland
  • Iris Devlieger, 29 jaar, zaakvoerder Adds2marketing
  • Kiran Van Landschoot, 30 jaar, thuisverpleegkundige
  • Cindy De Baets, 33 jaar, administratief bediende bij Home For You
  • Glenn Longeville, 34 jaar, zaakvoerder Miglenn verwarmingsinstallaties

En de tiende kandidaat? Die houden we nog even geheim tot september. We kunnen u wel vertellen dat deze kandidaat hoog op de lijst komt. Later meer nieuws over hem … of haar!